Undskyld jeg roder

Alt omkring mig roder i disse dage.

Du oplever måske, at jeg roder med siden her, det undskylder jeg mange gange. Årsagen er, at det ikke var tydeligt for mig og sikkert heller ikke for dig, hvad jeg tilbyder… og det skal der laves om på nu.

Jeg har solgt mit hus, og lever derfor også i flytte rod. Selv om vi kun er flyttet 600 m er arbejdet det sammen mht. at pakke ned og pakke ud.

Waw… selv om jeg har praktiseret Feng Shui i flere år, er og bliver en flytning nu den bedste oprydning. Jeg troede virkelig, at jeg havde ryddet op alle steder, men ih hvor blev jeg klogere. Flere sække er smidt ud, med ting og tøj der bare har ligge og “samlet støv”. Føler mig også et par kilo lettere 🙂

Kærligst Helle, og undskyld jeg roder 🙂

Andre indlæg du måske vil finde interessant:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*