Tænk kreativt & styrk dit selvværd

Priser og online-booking

Vil du købe et maleri?

Jeg kan desværre ikke tilbyde dig online salg af malerier i øjeblikket, må derfor bede dig tage personlig kontakt. Send evt. en besked via kontakt siden. Husk at notere maleriets nr. ved henvendelsen. Det samme er gældende hvis du ønsker at bestille et abstrakt maleri, i dine yndlingsfarver og størrelse.

 

Vil du selv male?

Har du en drøm om at lære at male, eller ønsker du at få ny viden og lære nogle af mine teknikker. Så kan du online booke mig til en eller flere male session.
Send mig en besked, hvis du ønsker undervisning men ikke har mulighed for at komme til mig. Jeg kører gerne ud til dig.

ONLINE BOOKING

[easy-pricing-table id=”695″]

Har du malet et stykke tid, men synes du mangler noget.

Synes du ikke dine malerier bliver så flotte, interessante eller spændende, ofte har du måske også svært ved at vælge farver, fordi du aldrig har lært hvilke farver der passer sammen? eller hvordan får man dybde i et maleri?

For at hjælpe dig billigt og let, har jeg lavet en e-bog til dig.

E-bogen er på 43 sider, læs mere her.

farve-kontraster

 

Udstilling af abstrakte malerier.

Mange steder udstiller jeg gratis, men send mig en besked hvis du ønsker at udstille mine abstrake malerier.
Her kan du se hvor jeg tidligere har udstillet.

https://bymaleenrosel.dk/book-udstilling/

Blog indlæg i kategorien – malekursus:

[wp_show_posts id=”4834″]

Den Kreative Mentor

Kunstterapi

Bevidst bolig indretning

© 2018 - Det Kreative Liv, Aalborg SV v/Helle Maleen Rosel Bejlegaard - E-mail: detkreativeliv@gmail.com - Mobil 2087 7161