Om

Jeg har valgt at interviewe mig selv – her får du den korte udgave om mig.

Hvordan er du egentlig blevet i stand til at gøre det du gør?

Jeg har skam beviser for min uddannelse, men det er min erfaring at teori desværre ikke har ret meget at gøre med virkeligheden. Som et gammelt ordsprog lyder ”let er søkort at forstå, svært er skib at føre” og sådan er det også med mennesker. Vores historie og opvækst er meget forskellige, og vi reagerer ud fra dette meget forskelligt.

Hvordan lærer du bedst? 

Jeg lærer bedst ved at registrere mine følelser, du fortæller mig hvilken vej jeg skal gå, eller hvilke valg jeg skal tage. Jeg har prøvet RIGTIG MEGET, og arbejder stadig med min egen personlige udvikling. Jeg ved også, at for mig er det vigtigt at have en god jordforbindelse, ellers roder det hele (min bolig og mine tankerne). En gode jordforbindelse giver mig tillid og tro på, at jeg når/får det jeg gerne vil og at jeg kan. 

Jeg er meget taknemmelig for alle de mennesker, jeg har mødt i mit liv. De har vist og gjort mig opmærksom på mine overbevisende begrænsninger og mine skyggesider, først når de er blevet synlige kan jeg arbejde med dem og slippe dem. Så i samværet med andre mennesker vokser du, i ensomheden sidder du fast i og tænker måske “det er alle de andres skyld”. Du vil sidder fast i en offerrollen (hvilket jeg også har prøvet) = livslysten er meget lille og intet lykkes.   

Min egen udvikling tog fart da jeg opdagede, at jeg havde brug for at se tingene visuelt, inden jeg kunne integrere forandringerne i mit liv. Derfor elsker jeg, at arbejde med bevidst bolig indretning (feng shui), filosofien siger det ydre afspejler det indre. Desuden elsker jeg, at være kreativ og skabe nyt, er en rigtig handy woman.

Jeg afsluttede min 2 årige ID Life Coach uddannelse hos Ole Vadum Dahl i 2012, disse værktøjer og spørge teknikker anvender jeg i kunstterapi. Jeg er desuden meget kreativ, her kan du se mit kunst By Maleen Rosel.

Konkret har jeg arbejdet som teknisk assistent, kalkulationsmedarbejder, salgsmedarbejder, planlægger, projekt assistent, miljøkoordinator.

Men der hvor jeg VIRKELIG lærte noget var da:

  • Jeg mistede min far.
  • Jeg blev mor.
  • Jeg blev skilt.
  • Jeg fik stress.
  • Jeg oplevede ensomheden.
  • Jeg mistede glæden til livet.
  • Jeg begyndte at bede om hjælp.
  • Jeg ikke behøvede være perfekt.
  • Jeg forstod mine tanker påvirkede mit liv.

Hvem kan du hjælpe?
Dig der er klar og har lyst til, at tage ansvar for dit liv… og nå dine mål.

Jeg deler inspiration, tips, ideer, blogindlæg mm, som kan bidrage til din personlig udvikling og kreativitet ud på facebook følg mig på By Maleen Rosel.

Herudover tilbyder jeg følgende:

Spørg endelig, hvis der er mere du har lyst til at vide om mig.
Du er meget velkommen til at kontakte mig på mail eller på mobil: 2087 7161.