En fyldt bagage kan stoppe dig i at nå dine mål

En fyldt bagage kan stoppe dig i at nå dine mål

Alt det du fylder i din bagage vil forhindre dig i at nå dine mål.

Waw… “det jeg fylder i min bagage vil forhindre mig i at nå mine mål” en sætning jeg aldrig glemmer, og som jeg dengang ikke helt forstod, i dag giver den stor mening for mig.

Jeg er særligt sensitiv og opfanger derfor rigtig mange indtryk, og kan stadig blive overstimuleret. Alle indtryk jeg ikke vidste hvor jeg skulle placere, f.eks. oplevelser med andre mennesker, for ikke at tale om mine egne negative tanker blandt andet om hvorvidt jeg var god nok. Det drænede mig for energi og fyldte min bagage, det resulterede i at jeg var meget træt, følte mig udbrændt og gik ned med stress. Tror du jeg nåede mine mål?…Nej og da intet lykkedes opgav jeg at sætte mål.

Hvad er stress?

Stress er kroppens reaktion på en overbelastning, som skal tages alvorlig. Stress er også et tegn på at din bagage nu vejer alt for meget, så du ikke længere selv kan bære den. Hvis det var din fysiske bagage, vil du bede en anden om at hjælpe dig. Det kan vi bare ikke finde ud af, når vi er stressede, og mange gange vil vi ikke selv erkende det. Indholdet fra vores bagage vil ofte komme til at præge vores dag, ydermere såre en hel masse mennesker vi elsker, og vi vil føle os ulykkelige.

Vi oplever ALLE forskellige udfordringer her i livet, nogle styrker os, andre begrænser os.

Indholdet i vores bagage påvirker vores humør og forhindrer os i at nå vores mål. 

Ryd op i din bagage.

Ryd op i din bagage, se det som en investering i dig – hvis du vil nå dine mål, eller oplevelser. Det er aldrig for sent at rydde op, du har det måske ok men på sigt vil det kun gavne dig at du forebygger det gode liv.

Måske har du brug for hjælp til at komme igang? er du meget velkommen til skrive/ringe for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig, det er helt gratis og uforpligtende.

Hvad er dit mål?

Hvordan har du det med at se fremad, hvad vil du med dit liv? Er du parat til at nyde livet? Kan du få øje på de goder der ligger lige foran dig?

Nogle gange skal vi en omvej for at nå i mål og det kan føles som opadbakke. Du skal gå en ny vej der føles rigtig for dig, som jeg siger til mine kunder “du skal ikke gå i mine fodspor, men ved siden af mig”. Gør det der føles rigtig for dig. Dine følelser vil altid guide dig den rigtige vej, lyt til dig selv og tag ansvar for dit eget liv.

Ingen mål er for store, de skal bare tilpasses dig.

Du skal ikke være bange for, at dit mål er for stort, du skal bare dele dit mål op i del mål. Det vil give dig mange små mål, som også vil være meget lettere at nå eller få opfyldt. Husk målet skal være tilpasse dig, f.eks. du vil gerne deltage i et maraton løb. Så har du måske først brug for at spare penge op til et par nye løbesko, der næst begynde at løbe få kilometer osv. Læg mærke til hvordan det føles, at komme tættere på dit mål. Ros dig selv for de skridt du tager, det vil også styrke dit selvværd. Er du interesseret, kan du gratis få min e-bog “Sådan styrker du dit selvværd” ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

Tidligere indlæg om at sætte mål – Sæt mål og få succes – En båd og det at sætte mål

Held og lykke med dine mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*