Boost dit liv & få succes med at være dig

Kunst By Maleen Rosel

 Abstrakte malerier, kunst og design – By Maleen Rosel.

 14031-Abstrakt maleri by Maleen Rosel Sengegavl med knapper af kraftigt brunt bomuld. Måler 140*70 cm Abstrakt maleri Nr.14016 100x100 cm

Abstrakte malerier til salg

Kunst & Design

Se hvad andre har købt

Mit kunstner navn er Maleen Rosel, jeg er autodidakt kunstner.

Jeg elsker, at være kreativ og innovativ, skabe noget nyt, anderledes og bruger gerne genbrugsmaterialer. Se også Kunst & design og Indret din have bevidst.

 

Når jeg maler elsker jeg det spændende farvespil, der kommer til udtryk igennem de mange lag af acryl maling på malerierne. I de mange lag maling opstår der en utrolig dybde hvilket gør, at der vil fremstå mange ting øjet kan genkende. Som derved lægger op til, at beskueren hele tiden selv finder nye motiver i maleriet. Det er beskueren der skal have oplevelsen, og den vil være individuel alt efter hvilke øjne der ser. Dette er også årsagen til, at mine abstrakte malerier er bedst “in nature”, og derfor de er nummereret.

 

Mine abstrakte malerier opstår intuitivt hvilket betyder, at jeg ikke har noget motiv eller tanker omkring hvad jeg skal male. Jeg vælger de farver der tiltaler mig mest, bruger gerne en spartel eller andet værktøj og så går jeg igang, og det er altid spændende at se det færdige resultat.

 

Følg By Maleen Rosel på facebook..

 

Den Kreative Mentor

Kunstterapi

Bevidst bolig indretning

© By Maleen Rosel, Nibevej 124, Drastrup - v/Helle Maleen Rosel Bejlegaard - E-mail: byMaleenRosel@gmail.com - Mobil 20877161