Tænk kreativt & styrk dit selvværd

Kærlighed og bryllupsbilleder

Kærlighed og det at huske at elske.

Hvad er det der sker med den kærlighed, som vi alle savner?

Når jeg besøger mine kunder for at booste deres hjem, oplever jeg ofte deres bryllupsbillede ikke er særlig synlig, måske endda gemt væk. Jeg får undskyldninger som, det skal “lige” have en ny ramme, eller det passer ikke “lige” ind i indretningen.

Nu har jeg aldrig været gift, det har du måske heller ikke. Men det kan også være et foto af dig og din kæreste, noget der symboliserer jer som par, et symbol på I vil hinanden og at jeres kærlighed betyder noget for jer.

“Kærlighed er et vidt begreb, men i daglig tale forstås det normalt som en varm inderlig følelse af hengivenhed og respekt over for et andet menneske.”

Jeg får lyst til, at vende Wikipedias forklaring på hovedet, en varm og inderlig følelse af hengivenhed og respekt for DIG selv. Måske handler det i bund og grund ikke om din partner, men om dig. Hvis du ikke kan elske dig selv med alle dine fejl og mangler, tror jeg heller ikke du kan elske din partner med hans/hendes, gør du? …måske derfor billedet bliver gemt væk?

Må jeg stillede dig et lille spørgsmål “Hvorfor skal jeg elske dig?” hvad ville du så svare? jeg er sikker på, det vil sætte gang i en hel masse tanker hos dig 🙂 men prøv det, det vil være en rigtig god øvelse, til at bringe kærligheden ind i dit liv, men også i dit parforhold. Når du har skrevet dine svar ned, så reflekter lidt over dem OG vis dine omgivelser hvem DU er.

Så frem med bryllupsbilledet – eller et billede af dig 🙂

Del en kommentar på Facebook

Skriv en kommentar her på bloggen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den Kreative Mentor

Kunstterapi

Bevidst bolig indretning

© 2018 - Det Kreative Liv, Aalborg SV v/Helle Maleen Rosel Bejlegaard - E-mail: detkreativeliv@gmail.com - Mobil 2087 7161