Er du særligt sensitiv?

Er du særligt sensitiv?

At være særligt sensitiv er ikke altid let.

Jeg har oplevet livet som op ad bakke og har aldrig været særlig lykkelig. Det har tæret på mit selvværd. Jeg har pleaset andre og glemt mig selv. Måske kender du til dette?  Jeg følte mig udenfor og vidste dengang ikke at hvert 5 menneske er særligt sensitive. Jeg er ikke alene. Du er ikke alene.

Du vil som særligt sensitiv registrere og samle mange flere indtryk end andre mennesker. Derfor har du brug for tid alene (ikke fordi du er egoistisk) men for at få ro til at sortere indtrykkene, lade op og få ny energi. Får du ikke det, kan du brænde ud og få symptomer på stress eller depression.

Dig, der er særligt sensitiv, kan have det svært fordi:

  • Du føler ikke du er god nok, eller gør det godt nok.
  • Du har en fornemmelse af, at du skal bevise dit værd.
  • Du er blevet en pleaser i håb om anerkendelse og accept.
  • Du føler ikke du bliver respekteret på dit arbejde/privat.
  • Du navigerer i livet med skyldfølelse eller dårlig samvittighed.
  • Du tager alt for meget ansvar på dig og forsøger samtidig at have kontrol.
  • Dit selvværd er lavt – selv om din faglige selvtillid sagtens kan være helt i orden.

Jeg tror på at menneskelige ressourcer er fremtidens potentialer.

Derfor tilbyder jeg at hjælpe særligt sensitive mennesker, fordi jeg ved du kan så meget, og jeg ved, du gerne vil bidrage med dine ressourcer. Du skal bare lige have fat på dem. Måske du kan nikke genkende til nogle af disse ord?

Karakteristik af særligt sensitive mennesker:

Godt overblik over mange detaljer, vidende, grundige,, omhyggelige, kvalitetsbevidste, orden i tingene, stor ansvarlighed, samvittighedsfulde, idérigdom, konstruktive, problemløsere, empatiske, intuitive, visionære, idealistiske og på forkant med nye idéer, høj intelligens, overblik, god til at se sammenhænge, medfødt kreativitet og med abstrakt tankegang, bidragende til et godt psykisk arbejdsmiljø, fordyber sig, arbejder selvstændigt, arbejder koncentreret og er meget engagerede.

Hvis du ønsker at føle dig som et helt menneske, vil jeg lære dig at åbne op for dine ressourcer.

Du vil opnå stor accept og kærlighed til dig selv.

Er du klar til at opleve den succes i livet, som du fortjener?

Jeg tilbyder at hjælpe dig med den udvikling, der skal til for at du kan slippe dine begrænsende overbevisninger og de tanker, som spænder ben for dig i din daglige dialog med dig selv.

Vi vil i et konstruktivt samarbejde rydde op i din fortids baggage, så du igen kan komme til at opleve glæde og lyst til livet.

Jeg tilbyder:

Mentor forløb

Coaching

Kunstterapi

Kom og mal til dig glad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*