Baguakortet repræsenterer 9 forskellige livsområder, det er dine livsområder, derfor kan jeg som Feng Shui konsulent tydeligt aflæse hvordan dit liv er lige nu, da det er dit spejlbillede.

Ved at arbejde bevidst med din indretning, vil du kunne opleve fremgang i livet – Alt er energi, der svinger på forskellige frekvenser, fjern rodet og indret dig med det du elsker, så vil du meget hurtigt opleve positive resultater.

 

baguakort

Her kan du se et mere detaljeret baguakort.

 

Jeg arbejder udelukkende i moderne vestlig feng shui og IKKE i klassisk, traditionel kinesisk feng shui. Vestlig feng shui er en redigeret udgave af feng shui, der tager hensyn til vores livsstil i det 20. århundrede i den vestlige verden. Baguakortet som jeg arbejder hedder 3-dørsmetoden, hvor Baguaen placeres efter indgangsdøren til dit hjem. Baguaen anvendes både til private og virksomheder, samt have/udendørsarealer.

 

Det essensielle i Feng Shui er, hvis du omgiver dig med objekter, farver og former som gør dig glad, så bliver du også selv mere glad og fyldt med overskud, som igen vil bringe succesen ind i dit liv.

 

PS. Ønsker du at modtage mit nyhedsbrev, så kan du gøre det lige her.