Bevidst bolig indretning

Bevidst bolig indretning – og du vil elske dit hjem.

De fysiske omgivelser påvirker dit velvære og din energi, vidste du det?

Dit hjem er din base, det sted hvor du skal kunne slappe af, være dig selv og lade op til livets udfordringer. Kan du det? Det handler ikke om design, eller hvad der er smart og moderne lige NU men om, at indrette dig efter din livsstil og dine behov. Bevidst bolig indretning handler i bund og grund om, at du lader dig vejlede af din egen intuition og dit hjerte. Brug din kreativitet og de ressourcer der allerede er til stede, når du arbejder bevidst med din bolig indretning.

 

 

Det ydre spejler det indre.

Jeg anvender principperne fra Feng Shui, når jeg bevidst arbejder med indretning af en bolig. Filosofien siger, at det ydre spejler det indre og det er her jeg synes det bliver rigtig interessant. Du kan arbejde med din personlig udvikling via din indretning, både inde og ude i haven. Læs også, indret din have bevidst.

 

 

Kunsten at finde hjem.

Vi trives når omgivelserne er i balance – både i vores hjem men også på vores arbejdsplads. Triste og rodede rum gør os deprimerende og modløse, læs mere om rod.

Jeg arbejder med den ydre og den indre feng shui, den ydre feng shui er selve indretningen af dit hjem. Den indre feng shui vil berøre dine følelser, overbevisninger, skyggesider. Til dette anvender jeg også kunstterapi. Feng Shui filosofien er bygget op omkring et baguakort, de 5 elementer (farver, materialer,former), energiflow, symbolik, yin/yang. Jeg anvender baguakortet som et livshjul.

 

Har du brug for hjælp?  kontakt mig her eller på mobil 2087 7161.

Køb kunst til dine vægge se her kunst By Maleen Rosel